plusklas – De auto van de toekomst

Wij hebben gekozen voor de opdracht: ‘ontwerp de auto van de toekomst’ omdat wij het leuk vonden om een auto te ontwerpen.

Dit is de bovenkant van onze auto. Hij heeft zonnepanelen en een spoiler en je ziet de grote vleugels en de kleine vleugels en je ziet de voor     cabine waar de bestuurder in zit en je ziet ook de uitlaten.

 

 

 

Dit is de auto van de voorkant en je ziet de voorcabine ook  maar niet goed vanbinnen. Je ziet ook de vleugels, toen we de foto maakten waren ze nog niet goed opgedroogd.

 

 

 

Dit is de binnenkant van de auto. Je ziet achterin een rode bank. Daarachter zie je de motor. En je ziet de bar met krukken en daarachter zie je de kast met glazen en flessen. En daarnaast zie je het raam en je ziet aan de zijkant een wiel. Aan de andere kant zit er natuurlijk ook een. Je ziet ook de voorcabine en daarin een stoel die kan draaien.

 

Ole en Thimo

Comments are closed.