En toen was het zomer

zomer1 zomer2 zomer3 zomer4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nog maar krap twee weken en dan zit het schooljaar 2014-2015 erop!

 

Wat hebben we veel beleefd samen.. We hebben veel LMmooie, fijne, grappige momenten  meegemaakt, maar ook zeer verdrietige, ontroerende en moeilijke momenten. We zijn heel trots op groep 5! Deze weken ronden we alles af en kijken alvast vooruit naar het volgend schooljaar. De kinderen krijgen de opdracht om op te schrijven wat ze van groep 6 verwachten en/of wat hun voornemens zijn. Het resultaat vindt u terug in het rapport, dat de kinderen volgende week vrijdag meekrijgen.

 

 

We wensen u een zonnige en ontspannen zomervakantie. Bedankt voor de fijne samenwerking en graag tot volgend schooljaar!

 

Lies & Milly

Comments are closed.