Afsluiting ‘week van ons water’ door Ernst en Bobbie

In de week van 11 t/m 18 oktober heeft het Watersnoodrampmuseum in Ouwerkerk meegedaan aan de Nationale week van ons water. Ter afsluiting van deze week kwamen Ernst en Bobbie daar een voorstelling verzorgen voor de kinderen van onze groepen 3, 4/5 en 5. Er was zelfs een bus geregeld om ons naar het museum toe te brengen. Het thema van deze week was ‘waterveiligheid’. In het museum stond een zolder nagebouwd met daaromheen bakken met een heleboel spullen. Middels liedjes en interactie met de kinderen werd gesproken over de ramp van 1953 en werden de kinderen gevraagd wat zij mee zouden nemen naar de zolder als ze daarheen zouden moeten vluchten vanwege het water.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.