verkeersproject groep 1

Afgelopen week hebben de kinderen uit groep 1 gewerkt n.a.v. het thema ‘verkeer’.

We bekeken het prentenboek ‘Boris gaat naar oma’, we luisterden naar ‘Een kist op wieltjes’ van Jip en Janneke, we leerden het lied ‘Rijden in een auto is verkeer’ enz.

 

Vandaag hebben we rondom de school en in de stad gezocht naar ‘tekens’: verkeersborden, verkeerslichten, waar mag je wel/ niet parkeren.

 

Onze knutsels blijven nog even hangen in de gymzaal; tijdens de kijkochtend bent u van harte welkom om alles te komen bekijken!!!!!

 

fotos-verkeersproject-groep-1-1 fotos-verkeersproject-groep-1-2 fotos-verkeersproject-groep-1-3 fotos-verkeersproject-groep-1-4 fotos-verkeersproject-groep-1-5 fotos-verkeersproject-groep-1-6 fotos-verkeersproject-groep-1-7 fotos-verkeersproject-groep-1-8 fotos-verkeersproject-groep-1-9 fotos-verkeersproject-groep-1-10 fotos-verkeersproject-groep-1-11 fotos-verkeersproject-groep-1-12 fotos-verkeersproject-groep-1-13 fotos-verkeersproject-groep-1-14 fotos-verkeersproject-groep-1-15 fotos-verkeersproject-groep-1-16 fotos-verkeersproject-groep-1-17 fotos-verkeersproject-groep-1-18

Comments are closed.